Zaposlitev

Dobrodošli na naši novi spletni strani

Dosegli smo naš prvi cilj v novem letu. Z največjim veseljem vas obveščamo, da smo osvežili in prenovili našo spletno stran, ki je sedaj modernejša in ponuja prijetno uporabniško izkušnjo. S svežino, ki jo prinaša in kakovostnimi slikami vam želimo še bolje predstaviti naše luksuzne sobe in udobje, ki ga lahko doživite pri nas. Nova spletna stran omogoča učinkovitejšo komunikacijo, saj lahko praktično kjerkoli na strani hitro najdete gumb, ki vas popelje do možnosti sporočila z dodatnimi vprašanji ali spletne rezervacije.

Postopek rezervacije ostaja preprost in je uporabniku prijazen, vse potrebne informacije je enostavno najti in z le nekaj kliki si lahko izberete sobo po svojem okusu in jo rezervirate. Naša konkurenčna prednosti in s tem tudi prednost spletne rezervacije ostaja v možnosti izbire točno določene sobe. Na spletni strani si lahko preberete zgodbe naših 34 sob in rezervirate tisto, ki vas bo najbolj pritegnila.

Ker je bila ena izmed pomanjkljivosti stare spletne strani neprilagojenost pametnim telefonom, smo le to odpravili in sedaj lahko enostavnejše in preglednejše brskate tudi s svojim pametnim telefonom ali tablico.

Vljudno vabljeni k obisku naše nove spletne strani in rezervaciji sobe v hotelu Nox.

Visit us!

SI