Politika zasebnosti

Ta Politika zasebnosti velja za uporabnike spletne strani www.hotelnox.com. V njej opredeljujemo načela obdelave in shranjevanja osebnih podatkov, ki jih posredujejo uporabniki v zvezi z njihovo uporabo storitev, ki jih ponuja podjetje Hit Preless d.o.o.

 

V podjetju Hit Preless d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke uporabili izključno za namene navedene v tej Politiki. Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679 (»GDPR«) in Zakon o varovanju osebnih podatkov – ZVOP-1).

2. Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je podjetje Hit Preless d.o.o., Žlebe 1, 1215 Medvode, matična številka: 5543851000, ID za DDV: SI71494944.

3. Obdelovalec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov sodeluje z zunanjimi ponudniki storitev, ki podatke obdelujejo izključno v imenu upravljavca. Ta postopek je namenjen omogočanju rezervacij in plačil za rezervacije, podpori analitičnim in trženjskim storitvam, izboljšanju storitve in uporabniške izkušnje itd.

Upravljavec in obdelovalci osebnih podatkov so medsebojna razmerja in obveznosti opredelili. Obdelovalci nimajo dovoljenja za deljenje osebnih podatkov za svoje ali tuje namene ali jih posredovati tretjim osebam ali tretjim državam. Upravljalec lahko osebne podatke razkrije organom kazenskega pregona in drugim vladnim organom, če je to pogojeno z zakonodajo ali nujno potrebno za preprečevanje, odkrivanje ali pregon kaznivih dejanj in prevar.

4. Zbiranje osebnih podatkov

Kako zbiramo vaše osebne podatke?

 

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, so zasebni in zaupni. 

Osebne podatke zbiramo v rezervacijskem obrazcu, kamor uporabnik vnese vse osebne podatke, ki so relevantni za rezervacijo in našo izvedbo zahtevane storitve. 

Fizično zbiramo osebne podatke gosta ob prijavi v hotel na recepciji. 

Anonimne podatke o vaši uporabi naše spletne strani zbiramo s pomočjo piškotkov in podobnih tehnologij. Več informacij o tem, kako uporabljamo te tehnologije za zbiranje informacij o vas, najdete v Politiki piškotkov.

 

Katere osebne podatke zbiramo?

 

Če ste le obiskovalec spletne strani, o vas zbiramo podatke le z uporabo piškotkov. Če ste uporabnik storitev ali naročnik storitev, ki jih nudi podjetje, o vas zbiramo tudi druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje storitev, ki ste jih naročili oz. ki jih uporabljate. Ti osebni podatki so:

  • uporabnikovo ime, priimek, elektronski naslov in država;
  • podatki o kreditni kartici (vrsta kartice, številka kartice, datum poteka veljavnosti in CVC koda);
  • podatki o bivanju gosta, vključno z datumom prihoda in odhoda, posebnimi zahtevami, preferencami glede storitev (vključno s preferencami glede sobe, storitev ali drugimi uporabljenimi storitvami);
  • elektronski naslov za obveščanje o promocijah in posebni ponudbi preko e-novic.

Vse prejete podatke bomo uporabili izključno za komunikacijo glede nudenja naših storitev, za opravljanje in urejanje spletnih rezervacij, za zagotavljanje podpore strankam in za oglaševalske dejavnosti v okviru zakonodaje.

4. Namen obdelave osebnih podatkov

Vsi podatki, pridobljeni v rezervacijskem obrazcu, se uporabljajo za obdelavo vaše rezervacije in za komunikacijo v zvezi z zagotavljanjem naših storitev; to vključuje transakcijska e-poštna sporočila za izvedbo z oddano rezervacijo sklenjenega poslovnega dogovora med nami in prejemnikom naših storitev (gostom).

E-poštni naslov, pridobljen preko obrazca za prijavo na e-novice se uporablja za pošiljanje promocijskega gradiva o naši ponudbi.

Osebne podatke, ki jih pridobimo ob prijavi v hotel na recepciji, zbiramo zaradi zagotavljanja izpolnjevanja naših zakonskih obveznosti.

5. Obdobje hrambe osebnih podatkov

Osebni podatki posameznika se lahko obdelujejo in hranijo v skladu z zakonsko podlago oziroma tako dolgo, kot je potrebno za izpolnitev namena, zaradi katerega so bili zbrani, ali do preklica dane privolitve posameznika. Na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo. Vsi osebni podatki, ki jih hranimo, so del te izjave o zasebnosti.

6. Pravica posameznika

Skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja področje varstva osebnih podatkov, ima posameznik pravico dano privolitev kadarkoli preklicati, zahtevati vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, in sicer tako, da nas o tem obvesti pisno po pošti na naslov Hotel Nox, Celovška cesta 469, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte info@hotelnox.com. Na navedeni naslov lahko posameznik poda tudi pritožbo v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov.

 

Posameznik lahko pritožbo glede obdelave njegovih osebnih podatkov poda tudi neposredno pristojnemu nadzornemu organu, tj. Informacijskemu pooblaščencu Republike Slovenije.

6. Veljavnost politike zasebnosti

Politika zasebnosti je objavljena na spletni strani hotela Nox in začne veljati januarja 2023. Ta dokument se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.

Obiščite nas

EN