Splošni pogoji

Čas prijave in odjave

Čas prijave je od 14:00.

Čas odjave je do 12:00.

Plačilni in odpovedni pogoji za individualne rezervacije (do 5 sob)

Individualno rezervacijo je mogoče odpovedati brez stroškov odpovedi do 24 ur pred datumom prihoda. V primeru odpovedi znotraj 24 ur pred prihodom ali v primeru neprihoda v hotel se zaračuna prva noč. Plačilo v hotelu (na recepciji) je možno s kreditno kartico ali z gotovino (samo EUR).

 

Plačilni in odpovedni pogoji za skupinske rezervacije (več kot 5 sob)

Za rezervacije 5 ali več sob veljajo posebni plačilni in odpovedni pogoji, ki jih oblikujemo za vsako rezervacijo individualno.

 

Kajenje in čistoča

V zaprtih prostorih hotela ni dovoljeno kaditi. V primeru kajenja vam bomo zaračunali strošek globinskega čiščenja v višini 200 EUR. Še posebej si prizadevamo, da so našim gostom na voljo čiste sobe. V primeru večjih madežev ali poškodb naše lastnine, soglašate s plačilom čiščenja v višini najmanj 50 EUR – glede na povzročeno škodo. Dodatne stroške, povezane s sobo, boste poravnali ob odjavi.

 

Parkirišče

Parkiranje na našem parkirišču je na odgovornost lastnika vozila, hotel ne odgovarja za morebitno škodo. Parkiranje je za goste hotela brezplačno.

 

Domači ljubljenčki

Domači ljubljenčki so dovoljeni ob predhodni potrditvi. Doplačilo za bivanje ljubljenčka znaša 20 EUR.

 

Cene

Vse cene vključujejo DDV. Turistična taksa v ceno ni vključena in znaša 3,13 EUR po osebi na dan. Bogat zajtrk je vključen v ceno sobe.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@hotelnox.com.

 

Želimo vam prijetno bivanje!

Obiščite nas

EN