Dobrodošli na naši novi spletni strani

Z največjim veseljem vas obveščamo, da smo osvežili in prenovili našo spletno stran, ki je sedaj modernejša in ponuja prijetno uporabniško izkušnjo. S svežino, ki jo prinaša in kakovostnimi slikami, vam želimo še bolje predstaviti naše luksuzne sobe in udobje, ki ga lahko doživite pri nas. Nova spletna stran omogoča učinkovitejšo komunikacijo, saj lahko praktično kjerkoli na strani hitro najdete gumb, ki vas popelje do možnosti sporočila z dodatnimi vprašanji ali spletne rezervacije.

Postopek rezervacije ostaja preprost in je uporabniku prijazen, vse potrebne informacije je enostavno najti in z le nekaj kliki si lahko izberete sobo po svojem okusu in jo rezervirate. Naša konkurenčna prednost in s tem tudi prednost spletne rezervacije, ostaja v možnosti izbire točno določene sobe. Na spletni strani si lahko preberete zgodbe naših 34 sob in rezervirate tisto, ki vas bo najbolj pritegnila. 

Ker se zavedamo, da so mobilne naprave prevzele naše življenje in večinoma iščemo informacije in opravimo spletne rezervacije kar preko mobilnih telefonov, smo se pri prenovi spletne strani osredotočili tudi na našo pomanjkljivost prejšnje različice, jo odpravili in sedaj lahko enostavnejše in preglednejše brskate tudi s svojim pametnim telefonom ali tablico. 

Vljudno vabljeni k obisku naše nove spletne strani in rezervaciji sobe v hotelu Nox.

hotelnox_novaspletnastran_newwebsite

Oglejte si ostale novice

Jesenski dogodki za vse okuse

Ljubljana v obdobju, ko se drevesa obarvajo v čudovite jesenske odtenke, ponuja prav posebno doživetje.

Festivali, ki vas bodo to poletje..

Ljubljana, prestolnica raznolikih doživetij, ima poleti še poseben čar, kjer se ob dolgih dnevih in prijetno toplih večerih…

Navdih sobe Tony's room praznuje 40..

Ste vedeli da je soba Tony’s room opremljena po navdihu ravno iz filma Scarface?

Obiščite nas

EN